23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Maskindemonstration av nya REX SPEEDMASTER

| Medlemsnyhet | Företag L.O.A.B. AB

L.O.A.B inbjuder på REX vägnar under perioden 9 till 18 september till en maskindemonstration som hålls hos REX i Tyskland (Industriestraße 3, 25421 Pinneberg, utanför Hamburg).

Demonstrationerna av nya REX SPEEDMASTER CALIBRATION PLANT är schemalagda från 08:00 till 15:00 från måndag till fredag v37 & v38. Fokus för denna maskin är “potentialen för att spara råvaror”.

Hyveln har en kutterföljd som är speciellt utvecklad för kalibreringshyvling/sortering och är utrustad med det framgångsrika REX Equalizer systemet för att uppnå optimala materialbesparingar.

En annan speciell egenskap är maskinens matningssystem. Det kan också användas för att transportera material genom maskinen utan hyvling. Materialet som ska transporteras kan vara ”rått” eller redan hyvlat.

Ta chansen att se denna unika anläggning och att besöka REX.

Du kan antingen flyga till Hamburg och bli hämtad på flygplatsen, eller så kommer du med egen bil. Vi tittar tillsammans på maskinen, dricker en kopp kaffe och äter något lätt och du kan resa hem samma dag eller övernatta i det vackra Hamburg.

Hur låter det för dig? 

Om du vill utnyttja denna unika möjlighet, klicka HÄR för att anmäla dig! 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
L.O.A.B. AB

Faktorigatan 3
703 62 Örebro
Sverige
L.O.A.B. AB

Sänd till en kollega

0.062