23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hur förpackar du veden på bästa sätt?

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Vad som är viktigt att tänka på när man ska förpacka kluven ved är att tänka på att ved som torkar krymper ca 7 procent.

Ett bra packsätt är alltså att stapla veden och fylla säcken väl, oavsett om det är i en småsäck eller en storsäck. En kund vill hellre köpa en välfylld vedsäck än en säck med slack.

Vedsäckar i olika former
Oavsett din mängd ved kan du alltid hitta vedsäckar hos oss. Vi på Bluepack har ett stort sortiment av vedsäckar i olika former och storlekar. Vedsäckarna är gjorda i Lenokvalitét för att inte utvidgas när de fylls. Säckarna är även UV-behandlade för att tåla utomhusmiljö under vår- och sommarmånaderna, samt att de är utformade efter säkerhetsfaktor 6:1. Vad som bör tänkas på är att ställa vedsäckarna i skuggig miljö eller under täckning, om dessa ska exponeras under längre period. På så sätt kan man förlänga säckarnas livslängd.

Vi har ventilerande storsäckar för ved med öppningsbar botten, stängd botten eller botten med fyra lyftöglor. Det finns även nätsäckar och nätstorsäckar som är anpassade efter europapallar och hittar du inte det du söker kan vi alltid hjälpa dig via personlig service. Du kan alltså räkna med att det finns något för dig, vad du än letar efter.

Ventilerande storsäck
Materialet av storsäckarna är av ventilerad väv för att ge bästa möjliga torkningsförmåga. Storsäckarna är utformade med fyra öglor i toppen för lättare transportering. Botten är anpassningsbar där du kan välja mellan öppningsbar botten, stängd botten eller med lyftöglor.

Nätsäck
Nätsäckarna är utformade i beige färg för att framhäva det vackra vedträt på bästa sätt. Säckarna kan beställas i olika storlekar eller former och försluts enkelt med hjälp av knytsnöret i toppen.

Nätstorsäck
Säckarna är likt nätsäckarna utformade i beige färg för att på samma sätt framhäva vedträna på ett vackert sätt. Skillnaden på nätsäcken och nätstorsäcken är att den sistnämnda är anpassad efter en europapalls mått för att underlätta i transportering och lagring. Även denna säcken har ett knytsnöre i toppen som enkelt dras åt för att förslutas.

Personlig service för din beställning
Vi på Bluepack har viljan att du ska få det du önskar. Därför är vi anpassningsbara efter vilka behov du har. Det går alltid att kontakta oss för att anpassa din beställning och dina säckar. Även fraktpriset är personligt då vi anser att alla beställningar ser olika ut, varför ska då fraktkostnaden vara densamma? Beställ dina säckar enkelt och snabbt i vår webbutik idag. Vi har en kort behandlingstid och erbjuder snabb leverans i hela Sverige.

Du kan lugnt och tryggt beställa från Bluepack – då vi är ledande inom förpackningslösningar, och arbetar ständigt för att utveckla vårt sortiment och utbud. Vi har över 60 års erfarenhet när det gäller högkvalitativa förpackningsemballage och du garanteras alltid den bästa kvaliteten när du väljer oss som leverantör.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.063