23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hantverkare behöver skydd mot regn och rusk

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Hantverkare har ett tufft yrke. De kan inte skylla på dåligt väder utan måste fortsätta sitt arbete i regn och rusk.

För att arbetsmiljön ska bli så bra som möjligt samt för att deras arbete ska kunna utföras på bästa sätt, är de i stort behov av lösningar för komforten på arbetsplatsen - oavsett väder. 

Skydda hantverkarna mot vädret
I Sverige är vi inte bortskämda med bra väder. Våra vintrar är kalla och vi har mycket nederbörd under vår och höst. Vädret kan ändras plötsligt och kan gå från sol till regn på bara någon timme. Genom att skydda hantverkarna men även material som de använder kommer arbetet flyta på lättare och fortare. 

Obwiik säljer uppskattade tälthallar
Obwiik säljer så kallade tälthallar. Tälthall - alltså ett tält som är utformat som en hall för att snabbt kunna sättas upp men även tas ner och flyttas till en ny arbetsplats vid behov. De är gjorda i slitstarkt material för att klara av av de svenska väderförhållanden med vind och kyla. 

Hantverkare uppskattar tälten från Obwiiik, enkelheten och kvalitén gör det till ett populärt tält som underlättar arbetet. Det kan lätt packas in i bilen eller läggas på släpet för att transporteras till lagret eller till nästa arbetsplats.

Olika tältstorlekar – med eller utan väggar
Obwiiks tält är lätta och sätts upp på nolltid. När tältet är ihopvikt tar det liten plats och kan enkelt förvaras. Flera modeller kan också sättas upp med väggar som fästs upp med blixtlås eller kardborreband. Det finns också möjlighet att installera stödben på tälten om det blåser.

Bli synlig med profilering på tältet
Profilering av tältet brukar vara väldigt uppskattat av hantverkare och kunder till Obwiik. Genom profilering kan företaget ha sin logga synlig på arbetstältet - ett enkelt och billigt sätt att marknadsföra företaget. Genom att allmänheten vet vilket företag som ligger bakom arbetet på en byggnadsarbetsplats skapas mervärde i form av nya potentiella kunder och uppdrag.

Anpassa verksamheten för en internationell publik
I dagens globaliserade värld är det enklare än någonsin att sälja till en internationell publik. För företag som Obwiik, men även för andra typer av företag - speciellt inom e-handel. Vid internationell översättning är det viktigt att ha ett korrekt språk för den marknad man siktar in sig på - med ett felaktigt språkbruk riskerar man direkt att tappa förtroende hos framtida kunder. Speciellt tekniska översättningar kan vara svåra att översätta men de är ack så viktigt att de blir korrekta. Vid osäkerhet bör man ta kontakt med en professionell översättningsbyrå som hjälper med detta.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.064