23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Var rädd om den svenska skogen

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Det är fler och fler människor som vill ge sig ut i skog och mark. Många av dessa har inte alltid den erfarenheten av skog och natur som behövs för att röra sig där på ett säkert och hänsynsfullt sätt.

Väldigt många som använder skogen för rekreation har missförstått begreppet allemansrätt och tänker inte på att det med rättigheter även kommer skyldigheter. Särskilt viktigt är detta i skogsområden nära städer och tätorter där slitaget kan bli ganska stort just med tanke på lättillgängligheten.

 Skogen är ju inte enbart ett rekreationsområde, många har sin utkomst av skogen genom avverkning och försäljning av trävaror. Många skogsägare har förstått vikten av hållbarhetstänkande i sitt skogsbruk och uppskattas för detta av seriösa företag som bland annat tillverkar inredningar av massivt trä som produceras på ett hållbart sätt. Det kan vara till kök, en garderob eller andra möbler. Ett av dessa tillverkningsföretag som enbart köper trä från producenter som arbetar hållbart är Handcrafted Interior. Handcrafted Interior är ett ungt och innovativt möbelföretag med fokus på vacker design i trä. Hos HCI är en garderob inte bara en garderob, det är en möbel som är vacker att se på, doftar gott av trä och utstrålar den hållbarhet och solida känsla som du förväntar dig av en skräddarsydd förvaringsmöbel. Hos Handcrafted Interior kan du välja om ditt garderobskåp ska ha stora ytor av trä eller om linjerna ska brytas med spröjsade fönster och insyn till kläderna. Väljer du designlinjen TAPPED kan du dessutom få garderober helt utan fronter där det estetiska intrycket har överlåtits till de vackra fingerskarvade sammanfogningarna.

Dessutom är alla kök och möbler unika och allt skräddarsys utifrån kundens drömmar, behov och önskemål med utgångspunkt tagen i sju olika designlinjer allt efter kundens önskemål och vad som passar bäst in i bostaden där möbeln ska stå.

Alla Handcrafted Interiors möbler tillverkas i deras egen snickeriverkstad i Lettland av massivt trä från Baltikums många skogar. Allt görs för hand med en passion att skapa vacker och innovativ design som inte bara ser läcker ut utan även är funktionell i alla avseenden, till och med garderobsstängerna svarvas ut av massiv ek. Tack vare att tillverkningen sker i Lettland kan man erbjuda ytterst attraktiva priser och snabba leveranser utan att kvaliteten för den skull försämras.

Om fler företag följer samma hållbarhetstänkande som Handcrafted Interior så kommer vi även i framtiden kunna njuta av vår fantastiska skog och mark.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.063