23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Daichi Kato utses till ny head of Panasonic Toughbook Europe

| Medlemsnyhet | Företag Panasonic Toughbook

Mångårig Panasonic-veteran ämnar öka fokuset på produktinnovation för att möta förändrade kundbeteenden och behov.

Panasonic har utsett Daichi Kato till Head of Mobile Solutions i Europa. Han strävar efter att bygga vidare på Panasonic TOUGHBOOK's 25-åriga position som den ledande tillverkaren av robusta mobila datorer i Europa.

— Våra kunder inom företag, offentlig sektor, tillverkning och logistik söker teknik som hjälper dem att förändra sitt sätt att möta en mängd olika utmaningar - från förändrade konsumentbeteenden och nydanande affärsmodeller till arbetskraftsbrist och investeringsbegränsningar. Genom att lyssna på och arbeta nära våra kunder kommer vi att fortsätta tillhandahålla kompletta helhetslösningar som tillgodoser deras behov, säger Daichi Kato.

Daichi Kato anslöt till Panasonic redan år 2002 och har arbetat i såväl Japan som Nordamerika. Han har en magisterexamen i företagsadministration (MBA) från HEC Paris och har deltagit i ett utbildningsprogram för verkställande utbildning vid London Imperial College Business School och National University of Singapore Business School.

— Daichi förstår de utmaningar som organisationer står inför i dessa tider av snabba förändringar och hans fokus på kundbehov och produktinnovation kommer att säkerställa att mobil arbetskraft kan fortsätta att förlita sig på Panasonics produkter även i framtiden, kommenterar  för att öka produktiviteten tillsammans med användarvänligheten långt in i framtiden, kommenterar Hiroyuki Nishiuma, Managing Director Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU).

För mer information om Panasonic TOUGHBOOK, vänligen besök: http://business.panasonic.se/datorproduktlosningar/

Medlemsnyhet

Företag
Panasonic Toughbook

Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Danmark
Panasonic Toughbook

Sänd till en kollega

0.078