23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Dubbelt upp med nya Panasonic Toughbook 33

| Medlemsnyhet | Företag Panasonic Toughbook

Förbättrad prestanda, mer minne och större hårddisk - Panasonics nya TOUGHBOOK 33 levererar allt proffsen vill ha.

Panasonics lika populära som robusta 2-i-1-laptop TOUGHBOOK 33 släpps nu i en kraftigt uppdaterad version med ett prestandalyft på hela 40% samt dubbelt arbetsminne och lagringsutrymme – det enda som inte förändras markant är priset. Datorn som har ett avtagbart tangentbord vilket gör att exempelvis skärmen kan användas som en tålig surfplatta är sedan tidigare mycket populär bland användare i krävande miljöer.
 
Under huven finns nu en 10:e generationens Intel® Core® i5-10310U-processor (med Intel® vPro Technology) Quad Core-processor vilket borgar för upp till 40% bättre prestanda samtidigt som TOUGHBOOK 33 bibehåller sin 20-timmars livslängd meddubbla batterier som kan bytas under drift (s.k. ”hot swap”).
 
Arbetsminnet har fördubblats till 16 GB RAM som standard (32 GB finns som tillval). Lagringen har ökat till 512 GB (från 256 GB) med NVMe Opal SSD, som självkrypterar i realtid, frigör bearbetningskapacitet och erbjuder förbättrat dataskydd. Det senare är en glädjande nyhet för informationskänsliga kunder som räddningstjänst, polis och försvarsmakter. En mobil Solid State Drive finns som extraval för den som så önskar och bland ytterligare förbättringar märks den senaste WiFi-standarden (Intel Wireless 6 AX 201), Bluetooth 5.1 och en USB Type-CTM-port med laddningsfunktioner.

Windows 10

Operativsystemet Windows 10 Pro är väl beprövat och lätt att använda på den 12-tum stora skärmen som leverar en mycket ljusstark (1.200 cd/m2, QHD på 2160 x 1440 pixlar) upplevelse. Då enheten är byggd för yrkesfolk kan skärmen givetvis användas utomhus även dagar då solen lyser starkt och dess kapacitiva pekskärm fungerar felfritt även med handskar på. Dessutom ingår en damm och vätskebeständig (IP55-klassad) digital penna för användare som exempelvis behöver signera digitalt, även i situationer då vädret är minst sagt prövande.
 
Och på tal om tuffa förhållanden - med sitt avtagbara tangentbord, hela sex användarlägen och ett omfattande utbud av industriportar är denna finurliga 2-i-1-lösning rena drömmen för alla mobila arbetare som ställer krav på sin utrustning. Vore inte detta nog kan alla köpare lugnt notera att TOUGHBOOK 33 klarar tapp från 150 centimeters höjd* och därtill är IP65-klassad för sin goda tålighet mot vatten och damm.
 
— Vår flexibla laptop TOUGHBOOK 33 är ett givet val inom den offentliga sektorn och bland fältarbetare runt om i Norden. De förbättringar vi nu gjort framtidsskyddar enheten och befintliga kunder kan utan problem använda tidigare införskaffad kringutrustning utan kompabilitetsproblem. Dessutom är vi mycket stolta över att kunna erbjuda all denna funktionalitet till ett pris snarlikt föregående modell, säger Dirk Weigelt, europeisk produktchef för rugged mobile IT på Panasonic.

*Testat av ett oberoende tredjepartslaboratorium enligt MIL-STD-810G Method 516.6 Procedure IV
 
Rekommenderat pris för TOUGHBOOK 33 2-in-1 detachable notebook är 36 139 kronor exklusive moms.
Rekommenderat pris för TOUGHBOOK 33 Tablet är 30 441 kronor exklusive moms.

Medlemsnyhet

Företag
Panasonic Toughbook

Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Danmark
Panasonic Toughbook

Sänd till en kollega

0.078