23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Panasonics robusta handdatorer får ny distributör i Sverige

| Medlemsnyhet | Företag Panasonic Toughbook

Elektronikjätten Panasonic sluter ett nytt europeiskt distributionsavtal med Jarltech. För den svenska marknaden innebär detta att Jarltech nu distribuerar Panasonics slitstarka handdatorer till återförsäljare och systemintegratörer.

Panasonic har utsett en ny distributör för sina robusta handdatorer på den europeiska marknaden. Jarltech, en av de största europeiska specialdistributörerna av just slitstarka handdatorer kommer nu att leverera Panasonics sortiment av Android Toughbook-handdatorer till återförsäljare och systemintegratörer i fler än 30 länder över hela Europa - däribland Sverige.
 
— Våra handhållna Toughbook-enheter är mycket populära bland våra kunder inom vitt skilda branscher som lager och blåljussektorn där behovet av smidiga och slitstarka enheter är enormt. Vi ser fram emot samarbetet med Jarltech som ytterligare kommer att öka tillgängligheten bland våra svenska kunder, säger Stefan Lindau, Försäljningschef på Panasonic Toughbook Norden.
 
— Panasonic är välkända för att tillhandahålla marknadens mest ergonomiskt designade och tåliga handdatorer. Att kunna erbjuda våra kunder Panasonics växande utbud av robusta Android-handdatorer är mycket värdefullt för oss, säger Axel Schmidt, Sales Director på Jarltech.
 
Panasonics marknadsledande utbud av robusta handdatorer är byggda för att klara de mest extrema arbetsutmaningarna samtidigt som de erbjuder en både tunn, lätt och ergonomisk formfaktor. Behovet av flera olikta tekniklösningar på arbetsplatser minskar drastiskt eftersom Panasonics Toughbook-handdatorer kombinerar funktionaliteten hos surfplattor, smartphones och streckkodsläsare i en lika smidig som stryktålig produkt. Detta gör dem perfekta för användning inom sektorer som logistik, tillverkning, detaljhandel och räddningstjänst.

För mer information om Panasonic TOUGHBOOK, vänligen besök http://business.panasonic.se/datorproduktlosningar/

Medlemsnyhet

Företag
Panasonic Toughbook

Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Danmark
Panasonic Toughbook

Sänd till en kollega

0.063