23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Peter Forsman är ny som Key Account Manager hos Panasonic

| Medlemsnyhet | Företag Panasonic Toughbook

Peter Forsman har tillsatts som ny Key Account Manager i Norden för robusta Panasonic Toughbook.

Panasonic meddelar i dag att Peter Forsman har tillsatts som ny Key Account Manager i Norden för Panasonic TOUGHBOOK. Peter kommer primärt att fokusera på bearbetning av större kunder och att ännu fler organisationer får möjlighet att använda och dra nytta av Panasonics robusta TOUGHBOOK-enheter, som erbjuder marknadens lägsta totala ägandekostnad (TCO).

 - Jag ser fram emot att få arbeta med Panasonics nordiska och europeiska  team och att vi tillsammans hittar nya kunder, men även utvecklar dem vi redan har, för att få ut ännu fler av våra produkter på den nordiska marknaden, säger Peter Forsman.

 Peter Forsman är 54 år och kommer närmast från en två år lång tjänst som Global Account Manager hos Lenovo och har över 15 års erfarenhet av IT och Telekom. I grunden har Peter Forsman en ekonomi- och marknadsutbildning från Marknadsinstitutet.

 -        Vi är så glada att Peter nu är på plats hos oss. Vi är övertygade om att han kommer att vara framgångsrik i att hitta nya kunder, så att fler människor ska få chansen att uppleva vilken skillnad våra produkter verkligen gör i en kritisk arbetssituation, säger Stefan Lindau, försäljningschef för Mobile Solutions Business Division i Norden

 Mobile Solutions Business Division distribuerar enheter som gör det möjligt för företagsanvändare att arbeta varifrån som helst, oavsett arbetsmiljö.

 För mer information, vänligen besök http://business.panasonic.se/datorproduktlosningar 

Medlemsnyhet

Företag
Panasonic Toughbook

Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Danmark
Panasonic Toughbook

Sänd till en kollega

0.078