23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Logistiksnack: Ny podcast för och med logistikexperter

| Medlemsnyhet | Företag Panasonic Toughbook

Med ämnen som sträcker sig från digital transformation, IoT och automatisering vill Håkan Hammar och Stefan Lindau, tillsammans med representanter från några av Sveriges ledande företag, prata mer om dagens logistik, framtid och trender.

Håkan Hammar, från Zetes och Stefan Lindau, från Panasonic TOUGHBOOK har i dagarna släppt en alldeles ny podd som de kallar Logistiksnack.

Det fortsätter att vara ett enormt tryck på distributionskedjan till följd av e-handelns tillväxt, utmanande globala marknader och kundernas ökande förväntningar. Med den extra osäkerheten och svårigheterna kring COVID-19 är det nu viktigare än någonsin att skapa processer för att uppnå effektiv logistik. Kundkraven driver på förändring och så gör även introduktionen av automatisering, datadelning, artificiell intelligens (AI) och robotar.

Det sker snabba omställningar på marknaden och behovet av att diskutera logistik har aldrig varit större! Därför vill finns ett stort behov av att djupdyka ner i logistikens värld.
 
Det första avsnittet handlar om hållbarhet och den enkla men ändå svåra frågeställningen om logistik och hållbarhet går ihop. Därefter kommer en ny episod att släppas ungefär en gång i månaden.
 
Se eller lyssna på podcasten här: https://www.zetes.com/sv/news/hang-med-i-logistiksnack-med-hakan-hammar-och-stefan-lindau eller sök efter Logistiksnack på Spotify.

Kort om poddens företrädare:

Håkan Hammar, Country Manager på Zetes.

Håkan har en gedigen bakgrund inom logistiksfären med 30 års erfarenhet i branschen. Idag är han ansvarig för Zetes i Sverige, ett globalt teknologiföretag med fokus på lösningar över hela försörjningskedjan. För Håkan handlar dagens logistik alltmer om gränsöverskridande samarbete för att öka visibilitet, spårbarhet och effektivitet, ämnen han gärna vill lyfta i Logistiksnack.
 
Stefan Lindau, Country Manager på Panasonic TOUGHBOOK.
Stefan har över 25 års erfarenhet inom IT och Telekom och har varit med om att skapa effektiviseringslösningar för många företag inom logistikbranschen. Han ansvarar för försäljningen hos Panasonic TOUGHBOOK, som erbjuder stryktåliga datorer för personal som jobbar utanför kontoret. Stefan vill vara med och bidra till långsiktiga, produktiva och hållbara logistiklösningar, något som han kommer att diskutera i Logistiksnack.

Medlemsnyhet

Företag
Panasonic Toughbook

Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Danmark
Panasonic Toughbook

Sänd till en kollega

0.109