23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Loggmaster 2.0 från LSAB – produktivitet som produkt

Loggmaster 2.0 är en nyutecklad och unik webbaserad mjukvara för den träbearbetande industrin som håller koll på verktygen och produktionen.

Med ett enkelt gränssnitt, som fungerar lika bra i datorn som mobilen eller läsplattan, bevakar systemet bl a verktygen, produktionseffektiviteten och ger dessutom användaren statistik samt analys över produktionsflödet. Loggmaster 2.0 är utvecklad av LSAB i Sverige och lanserades under LIGNA-mässan i Hannover 2019.
 
Jimmy Weiborn, försäljnings- och marknadschef på LSAB, säger: "Inom LSAB har vi genom åren utvecklat flera unika produkter för att öka gångtider och optimera kundapplikationer för bästa lönsamhet. Att vi nu kompletterar vår verktygsflora med en digital lösning för mätning, uppföljning och logistik ligger därför helt i linje med vår strategi. Det känns fantastiskt att kunna erbjuda ett system som tydligt hjälper våra kunder att få ut mer av verktygen och samtidigt hitta och eliminera tidstjuvar i sin verktygshantering."
 
LSAB tillverkar verktyg och levererar lösningar till all träbearbetande industri. Företaget sköter även service av alla typer av verktyg. LSAB har sin bas i Sverige och dotterbolag i 5 länder, samt export till ytterligare ett 20-tal marknader. LSAB är en del av LSAB Group AB som är ett helägt bolag av Latour Industries.

Vill du veta mer om Loggmaster 2.0 kontakta oss på kundsupport@lsab.se eller ring 0470-74 88 90

LSAB Sverige Försäljning AB
Svinöhed 415
776 73 Långshyttan
Hedemora kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562481936

Sänd till en kollega

0.032