Säkerställ ett effektivt arbete och hög prestanda.

| Medlemsnyhet | Företag Tente AB

Med vår mångsidiga TENTE 3640-serie

TENTE's anpassningsbar länkhjul serier för tunga laster
Effektivt arbete och hög prestanda med vår mångsidiga TENTE tunglast serie 3640. Den flexibla serien är optimerad för snabb transport av höga belastningar i minimalt utrymme. Det är denna höga funktionalitet och anpassningsförmåga gör serien oerhört attraktivt för ett brett spektrum av tillämpningar: Vagnar och kompletta trucktåg m.m.

För tillförsel av material till monteringsavdelningen är det ofta praktiskt att använda trucktåg, som har ett flexibelt antal vagnar och följer en fördefinierad rutt. Men ju längre trucktåget är desto svårare är det att köra. Länkhjul av dålig kvalitet betyder då mycket hårt arbete för trucken – eller personalen, som kanske till och med måste hjälpa till manuellt på grund av tågets dåliga rörlighet och manöverbarhet.

Optimera arbetsprocesserna

TENTE 3640 serie har lågt svängmotstånd och således optimala jämnrullande egenskaper. Trucktåget är därför alltid manövrerat, oavsett hur många vagnar det måste dra och hur trånga korridorerna är. Tack vare höljet i rostfritt stål är TENTE:s 3640-länkhjul också mycket stabilt och slitbeständigt. Underhållet minskas till ett minimum. Du sparar således värdefull arbetstid på två sätt.

Se de olika hjulen i 3640-serien här!

Besök vår hemsida för ytterligare information om hjul!


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Tente AB

Fraktvägen 5a
435 33 Mölnlycke
Sverige
Tente AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.085