23948sdkhjf

Ceetec och Ejderstedts börjar ett samarbete

| Medlemsnyhet | Företag Ceetec A/S

Sedan 1970 har Ceetec utvecklat, tillverkat och levererat maskiner till kunder inom trä- och metallindustrin, och vi är glada att kunna presentera Ejderstedts som ny officiell återförsäljare i Sverige.

Ejderstedts kommer som ny Ceetec-återförsäljare att stärka sin position inom träbearbetningsindustrin och erbjuder nu ytbehandlingsmaskiner inom målning i form av borstmaskiner, sprutmaskiner eller kombinationsmaskiner.

Ejderstedts och Ceetec ser fram emot ett långt och gott samarbete

Peter Fasth – vd Ejderstedts och Jesper Frandsen – ägare Ceetec

Om Ejderstedts:
Hos Ejderstedts blir du bemött av kompetent personalstyrka som vill hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för Er inom bearbetningsindustrin.

Ejderstedts värdesätter långvarigt samarbete med såväl kunder som leverantörer. Våra leverantörer har haft Ejderstedts som sin svenska partner under många år. Holz-Her, Bacci och CMS sedan 1993. Martin, Weber, Aagaard, Hundergger och många fler sedan 10–15 år tillbaka.

Vi utbildar kontinuerligt såväl våra säljare som våra tekniker hos leverantörerna, detta för att vi ska kunna erbjuda våra kunder tekniskt avancerade maskiner och en förstklassig service.

Kontakta Ejderstedts här:

www.ejderstedts.se

Om Ceetec:
Sedan 1970 har Ceetec utvecklat, tillverkat och levererat maskiner till ett stort antal kunder i landet såväl som i utlandet. Vi är ett nischföretag med tydligt fokus på att skapa värde för våra kunder inom trä- och metallindustrin. Vårt mål är att vara en partner för våra kunder, mer än bara en leverantör.

Utvecklingen och tillverkningen av Ceetec-maskinerna sker i fabriken på Fyn. Vi står själva för hela processen, ända från de första idéerna om att utveckla en ny maskin till konstruktion och tillverkning. Vi har en egen CNC- och smidesavdelning och alla maskiner testas noggrant innan de skickas. Vi sätter en stor ära i att leverera kvalitetsmaskiner som kännetecknas av flexibilitet, användarvänlighet och en snygg design.

Ceetec grundades 1970 i Nørre Åby på Fyn och är ett familjeföretag som i dag drivs av Janni och Jesper Frandsen. Vi är stolta över att våra Ceetec-maskiner finns på många kontinenter, och i dag exporterar vi till mer än 20 länder via ett väletablerat nätverk av återförsäljare.

Kontakta Ceetec här:

www.ceetec.dk

Medlemsnyhet

Företag
Ceetec A/S

Industrivej 7
5580 Nørre Aaby
Danmark
Ceetec A/S

Bilder och video

Ceetec DuoFlex fritlagt - version med glas hele vejen rundt3J3A2523

Sänd till en kollega

0.075