23948sdkhjf

Bra start på 2018 för Bracke Forest!

| Medlemsnyhet | Företag BRACKE FOREST AB

Under hösten och vintern har orderingången varit bra för Bracke Forest. Det är full fart i produktionen för att få ut alla de markberedare och planteringsaggregat som sålts under vintern. Det är med andra ord högtryck på fabriken i Bräcke.

Det handlar både om den gamla trotjänaren Bracke T26 och om de nyheter som presenterades under 2017, Bracke M24.a och Bracke T28.a. I stort sett alla modeller i Brackes program är efterfrågade. Även försäljningen av bioenergiaggregatet Bracke C16 har ökat under vintern. Kanske en reaktion på den kalla och långa vintern?

 - I Sverige är det främst de nya M24 och T28 som säljs, berättar Klas-Håkan Ljungberg, vd på Bracke Forest. Utomlands, framför allt i Ryssland, handlar det om T26:or och planteringsaggregaten Bracke P11 och P12 i Sydamerika.

Nu laddar företaget för resten av 2018 bl.a. genom att synas på ett antal mässor i Europa och övriga världen. Nu närmast är det de svenska mässorna Skog & Traktor i Emmaboda 11 – 12 maj och Skogsmaskindagarna i Karlskoga 18 – 19 maj som är aktuella.

 En ny hemsida och uppfräschning av den grafiska profilen står också på programmet under året.

Medlemsnyhet

Företag
BRACKE FOREST AB

SVEDJEGATAN 11
843 31 Bräcke
Sverige
BRACKE FOREST AB

Sänd till en kollega

0.067