23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Olofsfors AB investerar vidare och nyanställer

| Medlemsnyhet | Företag OLOFSFORS AB

Maria Öhman är sedan början av september ny marknadsföringsansvarig på Olofsfors.

Hon kommer senast från en tjänst som försäljningschef för Vimek skogsmaskiner i Norden.

– För att möta marknadens behov och bättre hantera övergången från den traditionella marknadsföringen till den digitala har vi beslutat att utöka Olofsfors marknadsavdelning, säger Göran Nyberg VD på Olofsfors.

Olofsfors fortsätter investera i produktionskapacitet och utveckling för att möta marknadens krav och förväntningar. Företaget växer och expanderar kontinuerligt och med ökad konkurrens, inte minst inom den digitala världen, gäller det att hänga med utvecklingen.

– Oavsett var i världen man befinner sig skall Olofsfors vara ett välkänt varumärke i
branschen, och det självklara valet. Vi måste vara tillgängliga dygnet runt, berättar Göran.

Olofsfors säljer sina produkter i samtliga världsdelar och har dotterbolag i Finland, Ryssland, Tyskland och Canada.

– En gemensam marknadsföringsstrategi och någon som håller ihop detta för oss är därför jätteviktigt. Därför är det extra kul när vi kunnat rekrytera tillbaka Maria till Olofsfors, säger Göran.

Maria, som arbetade på Olofsfors mellan 2000 och 2012 både inom försäljning och marknadskommunikation blir numera ansvarig för Olofsfors Marknadsföring inom Olofsfors båda produktområden.

Tillbaka till framtiden säger Maria själv om nystarten på Olofsfors.
– Ja, Olofsfors har för mig alltid legat varmt om hjärtat även om jag varit ifrån företaget under flera år. Det är ett mycket innovativt och starkt företag med bra grundvärden och som värnar om sin långsiktighet och sin personal.

Olofsfors AB har idag en högt automatiserad produktion i världsklass och är en ledande tillverkare av band till skogsmaskiner och slitstål för entreprenadmaskiner.

Olofsfors produktväljare lanseras under hösten

Under hösten planeras konfiguratorn vara klar, det digitala verktyg som skall hjälpa kunder och återförsäljare att hitta rätt band oavsett tid på dygnet eller var man än befinner sig i välden.

– Det är en webblösning som ska fungera som en ”digital band-rådgivare”. Kunderna fyller i uppgifter om maskin, däckdimension, terräng och marktyp och får utifrån dessa förutsättningar upp förslag på rätt band för rätt ändamål berättar Maria. Kombinationen av bra digitala verktyg och personlig service till kunderna skall göra Olofsfors till en ännu starkare och mer konkurrenskraftg aktör på marknaden avslutar Maria.

För frågor eller mer information
Vänligen kontakta:

Göran Nyberg
VD / CEO
Mobil: 070-648 66 10
E-post: goran.nyberg@olofsfors.se

Maria Öhman
Marknadsföringsansvarig / Marketing Manager
Mobil: 0930-397 01
E-post: maria.ohman@olofsfors.se

Olofsfors AB har 138 anställda och företaget arbetar med försäljning och tillverkning inom två affärsområden: Band och slirskydd till gummihjulsburna maskiner samt slitstål till entreprenadmaskiner. Kunderna återfinns i nästan alla världsdelar. Huvudkontoret är etablerat i Olofsfors i Nordmalings kommun och här sker även tillverkningen. Företaget är Nordmalings kommuns största privata arbetsgivare med en omsättning på 350 Mkr. Olofsfors kärnvärden är: Kunskap, Kvalité och Hållbarhet.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
OLOFSFORS AB

OLOFSFORS 11
914 91 NORDMALING
Sverige
OLOFSFORS AB

Sänd till en kollega

0.063