23948sdkhjf

Mikael Olsson slutar hos BWG Homes

Mikael Olsson slutar som vd för BWG Homes AB i Sverige till årsskiftet. Verksamheten, som omfattar bolagen Myresjöhus och Smålandsvillan, söker nu hans efterträdare.
Mikael Olsson är vd för den svenska verksamheten inom norska BWG Homes Group. I den ingår hustillverkarna Myresjöhus och Smålandsvillan. Han slutar på egen begäran för att bli chef i en helt annan bransch. Han lämnar sin post den 31 december.

- Efter tolv stimulerande och engagerande år i den svenska koncernen, varav de tio sista som ansvarig för den svenska verksamheten är det dags att gå vidare till nya utmaningar. Vår verksamhet har gått från 7 procents marknadsandel till idag 14 procent. Den svenska marknaden har stabiliserats och med tanke på den ökande bostadsbristen, så är det min bedömning att BWG Homes AB har goda framtidsutsikter grundad på vår utveckling av nya produkter och även inom verksamheten, säger Mikael Olsson i ett pressmeddelande från BWG Homes.

- Mikael Olsson har gjort en stor insats för koncernens svenska verksamhet. Under hans ledning har BWG Homes intagit och upprätthållit positionen som den ledande småhusproducenten i Sverige. Han har också varit en aktiv talesperson för bostadsbranschen, säger Ole Feet, koncernchef för BWG Homes ASA.

Mikael Olsson har också varit ordförande för Trä- och möbelföretagens trähusgrupp.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109