23948sdkhjf

Trädörr för ishockeyfans

Leksandsdörren har inlett ett samarbete med Leksands IF ishockey. I samband med att laget nått SHL (elitserien) har en specialgjord dörr tagits fram för alla fans.

I samband med att Leksands IF börjar spela i SHL inleder klubben ett ovanlig samarbete med Leksandsdörren. Klubben ska sälja en specialgjord dörr för alla fans.


Det som blir unikt med dörren är dels ett runt fönsterglas med klubbens emblem, dels symbolen för Leksands IF, de tre stjärnorna, frästa i dörrbladet. Den första dörren är vit, men den går att få i valfri färg.


– Det är första gången vi gör något sådant här med ett Leksandsföretag, säger LIF:s klubbdirektör Anders Doverskog, i ett pressmeddelande från Leksandsdören.


– Den som har en sådan här dörr gör en markering, “här bor en Leksing”. Och det finns Leksingar över i hela Sverige, så jag tror vi kommer att sälja dem över hela landet.


Även Leksandsdörrens marknadschef Niklas Johansson är nöjd med samarbetet.


– Jag har varit med många år i branschen, men kan inte komma ihåg att det gjorts något liknande förut.


Han poängterar att dörren håller samma kvalitet som företagets övriga dörrar, med ett U-värde från 0,9.


Dörren blir exklusiv för LIF, som blir den enda återförsäljaren. Den ska ställas ut i anslutning till klubbens butik i Tegera Arena.


Leksandsdörren är ett familjeföretag som etablerades 1959 och ägs sedan 2004 av familjen Jäderberg. Vd är Per Jäderberg. Företaget tillverkar ca 12 000 dörrar om året, varav omkring 3 000 går på export. KL

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063