23948sdkhjf

Svenskt Trä i konferens om hållbart byggande

Den 16 oktober ordnar Svenskt Trä en konferens i Paris om hållbart byggande. Talare är bland annat den svenska arkitekten Gert Wingårdh, Michael Green, Kanada och Herman Kaufmann, Österrike.

Konferensen hålls i huvudsak på engelska, delvis på franska, och direktsänds även på webben. Simultantolkning kommer att hjälpa intresserade att följa föredragen.

Svenskt Trä har sedan 2012 arbetat med en informationskampanj med syfte att öka användningen av trä, som ett miljövänligt material som kan förbättra koldioxidbalansen. Målet med kampanjen är att få fler att välja trä och träprodukter för inredning i hemmet och vid bygg- och renoveringsprojekt. Målgrupperna för kampanjen är allmänheten och byggbranschen.

Avsändare för kampanjen är "bois.com". Bakom denna signatur står Svenskt Trä, den franska branschorganisationen CODIFAB (Comité Professionnel de Développement des Industries Francaises de l'Ameublement et du Bois), den franska skogsorganisationen France Bois Forêt och den finska organisationen Finnish Forest Foundation, som samfinansierat kampanjen.

Konferensen den 16 oktober börjar 18.30 och kan ses på www.batirresponsable.com
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078