23948sdkhjf

Setra visar golv och trall på Hem & Villa

Hem & Villa är en konsumentmässa som hålls i Stockholm, Göteborg och Malmö, i nämnd ordning. Mässan brukar vara mycket välbesökt och en hel del av NTTs läsare med konsumentprodukter brukar vara med. I år har mässan 350 utställare, vilket är 40 fler än i fjol. Bland annat ökar antalet kökstillverkare och i år är et tiotal på plats. Setra har varit med tidigare och satsar stort i år

– Vi har fokus på våra trägolv och är väldigt glada för att kunna visa upp ett breddat sortiment för besökarna på Hem & Villa, säger Johan Johannesson, affärsområdeschef för Förädlade Trävaror.

– Trägolv är alltid aktuellt, men vi försöker hela tiden att ha ett öra mot marknaden och förnya vårt sortiment. Nu märker vi att hårdvaxolja börjat ersätta de mer traditionella och arbetskrävande golvbehandlingarna som lut, olja och såpa. Den som kommer till vår monter kan själv få se vilken varm, vacker, tålig och lättskött yta ett hårdvaxoljat trägolv ger, på bilden en svart variant.

Andra populära produkter bland husägare är förstås trall för uteplatsen. Nytt för i år är Setras strukturerade svarta utegolv, även det behandlat med naturlig hårdvaxolja.

– Vår bruna trall fortsätter att vara väldigt populär, men vi ser att intresset vaknat även för lite modernare färgsättning så som svart. Förhoppningsvis kan även det bli en storsäljare inför vårens hemmafixande, säger Johan Johannesson.

Mässbesökarna kommer självklart även att få se och känna på Setras klassiska produkter så som limträ, vilket passar utmärkt även för mindre projekt i hemmet. Setras färdigmålade fasadpanel kommer också att finnas på plats, och det finns alla möjligheter att ställa frågor till Setras experter – både om invändig och om utvändig renovering.

– Vår färdigmålade fasadpanel gör det möjligt att sätta fasad både snabbt och smidigt, vilken tid på året som helst. Det är en populär produkt som vi är väldigt stolta över, och som vi gärna berättar mer om för mässbesökarna, säger Johan Johannesson.

– Vi hoppas att mässan ger oss chansen att nå ut till konsumenterna och inspirera dem till att tänka trä. Vi tycker självklart att trä är ett fantastiskt material med oändliga möjligheter, och vi hoppas att fler får upp ögonen för träets potential. KB
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.156