23948sdkhjf

Jeld-Wen lanserar ny dörrserie

Stable Nature, heter en ny exklusiv dörrserie från Jeld-Wen. Dörrarna uppges ha en självklar plats i hem där gedigen enkelhet tar sig bäst ut. De finns med tre olika ytor i ek eller valnöt.
Nytt från Jeld-Wen är Stable Nature, en ny del i den Stable-serien som är en av de mest populära dörrserierna vi har i Sverige.

Stable-dörrarna kännetecknas av gedigen enkelhet och en nordisk minimalism av högsta kvalité. I Stable Nature-designen har strukturen i träet bevarats för att skapa en naturlig look. Speciellt de mörka dörrarna har en tydlig struktur med mycket liv, som tillför en ombonad och varm känsla i hemmet.

Dörrarna har en ljudreducerande konstruktion och en massiv kärna, vilket ger en solid och exklusiv dörr.
Stable Nature är FSC-certifierade och finns med klarlackerad fanerad yta i ek (natur, vitlaserad, svartlaserad) och valnöt. Dörrarna kan komplet-teras med karm och foder i samma material.

Stable Nature finns i alla standardmodeller och kan dessutom specialbeställas. Pris för en dörr i standardmått är från 3 030 kr till 3 868 kr. JELD-WEN:s nya dörrar finns i klarlackerad fanerad yta i ek natur, vit- eller svartlaserad ek samt valnöt. KB
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126