23948sdkhjf

Fiskarhedenvillan firar 20 år med budgethus

Fiskarhedenvillan firar 20 år och smyglanserar nu det första huset i jubileumsserien. Ett prisvärt hus på 150 kvadratmeter optimerat för småbarnsfamiljen med upp till sex sovrum.
Fiskarhedenvillans nya 2-planshus i jubileums-serien ger köparen ovanligt mycket hus för

pengarna. Det kompakta och yteffektiva huset är inte bara prisvärt, det är även optimalt planerat för att passa en småbarnsfamilj. I huset finns två väl tilltagna ytor där allrummet på ovanvåningen är uppdelat i en tv-del och en dator-hörna. Vill man ha ännu fler rum går det att få till ytterligare två genom att dela av vardagsrummet och allrummet och på så sätt få sex sovrum, något som är mycket ovanligt för hus i den här storleken.

Jubileumshuset kommer i två utföranden, dels ett klassiskt och dels ett mer stramt och avskalat. Båda har liggande träpanel, men medan det klassiska har traditionella foder och knutar saknas det på huset i det mer moderna utförandet.
Fiskarhedenvillan är kända för sina flexibla lösningar och stora möjligheter att göra individuella tillval. Även till jubileumsserien går det att göra många tillval som även de är optimerade för att bli så prisvärda som möjligt.
Det två övriga husen i Fiskarhedenvillans jubileumsserie, ett 1-planshus och ett 1 ½-planshus lanseras i slutet av året.

Klassiskt med tillval
2-planshus 150 kvm i klassiskt utförande med veranda och spröjs som tillval. Full entreprenad exkl. tomt.
Totalpris 2 034 600 kr inkl. moms.
Byggsatspris 836 000 kr inkl. moms. KB
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.379