23948sdkhjf

Eskil Erlandsson talar visioner i Växjö

Måndagen den 28 oktober inleds i Växjö den serie om sex regionala konferenser kring regeringens satsning på ”Skogsriket” som genomförs under hösten. Landsbygdsminister Eskil Erlandsson deltar för att presentera sin vision för projektet.

Skogsriket är en satsning som landsbygdsministern personligen engagerat sig för, som viktig inte minst i regionen kring Växjö.

– Skogen och skogsnäringen är oerhört viktig för Kronoberg, och för hela Sverige. Vi måste hela tiden tänka framåt och utveckla satsningen på Skogsriket för att fortsatt sätta fokus på skogsfrågorna och skogens alla värden, säger Eskil Erlandsson
Under hösten arrangerar Skogsstyrelsen sex regionala Skogsriketkonferenser runt om i landet. På måndag deltar Eskil Erlandsson på konferensen i Växjö för att prata om sin syn på visionen Skogsriket. Temat för konferensen är Framtidens Skogsrike formas nu – från prat till resultat. Efter Växjö genomförs konferenserna enligt följande:

Karlstad 30 oktober (samarrangeras med Länsstyrelsen Värmland), Borås 12 november, Piteå 27-28 november (samarrangeras med Länsstyrelsen Norrbotten), Sigtuna 3 december samt Bispgården 4-5 december.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078