23948sdkhjf

Hon är TMF:s nya förhandlingschef

Eva Glückman är ny förhandlingschef på Trä- och möbelföretagen och Grafiska företagens förbund.
- En gemensam förhandlingsorganisation stärker förbunden och för medlemsföretagen kommer det innebära att vi blir ännu mer tillgängliga vilket jag hoppas ska upplevas som positivt. Det känns väldigt spännande att få arbeta inom dessa branscher och jag ser fram emot att få lära känna dem och medlemsföretagen, säger Eva Glückman, i ett pressmeddelande från TMF.

Eva Glückman är utbildad arbetsrättsjurist med erfarenhet från både offentlig och privat sektor. Hon kommer närmast från Transportgruppen och en tjänst som chefsjurist. Tidigare har Eva arbetat som arbetsrättsjurist på Landstingsförbundet och KFS (Kommunala Företagens Samorganisation).

- Vi är mycket glada över att Eva Glückman börjat hos oss. Jag tror att hennes kombination av gedigna juridiska kunskaper och rika förhandlingserfarenhet kommer att stärka oss i arbetet med att ständigt utveckla servicen och öka medlemsnyttan. Eva är också ytterst väl skickad att leda sammanslagningen av TMF:s och GFF:s (Grafiska företagens förbund) förhandlingsorganisationer och skapa en stark samt kompetent enhet, säger TMF:s vd David Johnsson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.156