23948sdkhjf

Ny vd för Siljan Wood Products

Björn Nedin blir vd för Siljan Wood Products AB. Han tillträder den första februari.
Björn Nedin har under hösten 2013 arbetat med produktivitet och organisationsutveckling i bolaget. Han ingår även i bolagets styrelse sedan sommaren 2013.

Bolaget jobbar nu med att koncentrera verksamheten till Mora, få en bättre produktivitet och kostnadsbild samt utveckla befintliga och nya affärer.

- Det känns positivt och tryggt att Björn Nedin tar över rodret i Siljan Wood Products AB och vidareför det jobb som styrelsen initierat under 2013, säger Mats Sigvant, koncernchef i Siljankoncernen, i ett pressmeddelande.

- Som jag ser det finns det en stor potential i Siljan Wood Products AB. Bra råvara, duktig personal och bra produktionsutrustning borgar för att vi skall kunna lyfta lönsamheten i bolaget, säger Björn Nedin.

- Samtidigt tror jag vi har en stor potential att utnyttja den kunskap som finns inom Siljan-koncernen och tror att vi skall kunna hitta synergier inte minst genom en framtida gemensam försäljningsorganisation, fortsätter Björn Nedin.

Björn Nedin efterträder Johan Padel, som fungerat som tillförordnad vd sedan september 2013. Johan Padel lämnar bolaget och kommer att tillträda som vd för Holmen Timber.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078