23948sdkhjf

SSC får stor dörrorder från Norge

Snickerileverantören SSC i Skellefteå har fått ännu en miljonorder från den expansiva Stavanger-regionen. Denna gång handlar det om drygt tusen dörrar i olika utföranden.

SSC ska leverera dörrarna till det nya, spektakulära Clarion Energy Hotel. När det invigs i höst blir det det största konferenshotellet i Stavangerområdet.


Ordern är volymmässigt en av SSC:s största dörrordrar från Norge. Leveransen omfattar olika typer av trädörrar till såväl de fyra hundra hotellrummen och sviterna som konferensdelar och övriga utrymmen. Ordern innebär en fortsatt positiv trend för SSC i Stavangerområdet, Norges tillväxtintensiva oljecentrum.


- Vi är lyckosamma i den här delen av landet. Nya hotellbygget är en av flera miljonaffärer vi lyckats landa. Tidigare har det bland annat handlat om flera skolor och inte minst det nya konserthuset. Bara inom produktområdet dörrar har vi levererat uppemot fem tusen stycken till olika Stavangerprojekt de senaste åren, säger Kenneth Johansen, säljare på SSC, i ett pressmeddelande.


- Sedan förra året har vi stärkt exportverksamheten med flera medarbetare i en helt egen avdelning. Den här ordern är ett kvitto på att den satsningen är helt rätt, vilket givetvis känns väldigt roligt och inspirerande, säger SSC:s vd Peter Forsséll. KL


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078