23948sdkhjf

Hans Liljeström flyttar från Skinnskatteberg till Kalix

Platschefen på Setras såg i Skinnskatteberg, Hans Liljeström, blir platschef på Setra Rolfs den 1 september.
– Hans Liljeström är en erfaren och resultatinriktad ledare med stort tekniskt kunnande och lång erfarenhet från sågverksindustrin. Hans är van att driva förändringsarbete och jag är övertygad om att han kommer att bidra till en positiv utveckling för Setras nordligaste sågverk som ligger utanför Kalix, säger Jonas Björnståhl, affärsområdeschef Sågade trävaror.

Hans Liljeström har en lång och gedigen branscherfarenhet. Under många år arbetade han för Söderhamn Eriksson och i hos setra har han även varit platschef i Vimmerby chef för företagets gemensamma organisation för produktionsutveckling. Sedan 2012 är Hans Liljeström platschef för Setras sågverk i Skinnskatteberg och har där bland annat ansvarat för en investering i nytt justerverk.

Hans Liljeström tillträder sin nya roll den 1 september och efterträder då Rickard Westerberg, som idag är tillförordnad platschef på Setra Rolfs parallellt med sitt uppdrag som platschef på Setra Malå.

Setra Rolfs, som ligger i det lilla samhället Rolfs strax utanför Kalix, är en enhet med integrerad sågning och förädling. Enheten har ca 70 medarbetare och en årlig produktion av sågade trävaror på ca 84 000 kubikmeter.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078