23948sdkhjf

Svenskt Trä söker rådgivare

Arbetsuppgifterna på Svenskt Trä blir fler och mer komplicerade. Därför ska de förstärka organisationen med en teknik- och byggkunnig person som kan arbeta med remissser, standarder och rådgivning.
Svenskt Trä är en del av Skogsindustrierna med uppgift att ska sprida kunskap, inspiration och stimulera till utveckling inom områden som rör trä, träprodukter och träbyggande. Syftet är att större insikt om materialet ska öka träanvändningen i Sverige och på viktiga exportmarknader. Bakom Svenskt Trä står svensk sågverksindustri, svensk limträindustri. Svenskt Trä vänder sig till primärt beslutsfattare inom byggsektorn, bygg- och trävaruhandeln, universitet och högskolor men även konsumenter.

Den de söker ska ha hunnit arbeta ett antal år inom byggsektorn som konstruktör eller byggtekniker. Kanske från konsult- eller forskningsverksamhet och är civilingenjör, högskoleingenjör eller har en likvärdig kompetens på de områden som berörs.

Dessutom bör rådgivaren vara utåtriktad med god social förmåga då arbetet innebär många möten med olika mäniskor.

Mikael Eliasson som direktör på Svensk Trä säger att behovet av den här personen och kunnandet har vuxit fram med allt större områden att täck och en allt mer tekniskt komplicerad verklighet.

Rekryteringen sköts av ExpanderaMera, ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag som specialiserat mot bygg, anläggning och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.066