23948sdkhjf

SSC leverar till Umeås nya landmärke

Umeås nya kulturhus Väven har en lokalyta på hela 25 000 kvadratmeter. SSC har levererat och monterat allt från glaspartier, dörrar och elcentraler till de 25 000 kvadratmeter stora lokalerna.
Väven är skapad skapat av världsberömda arkitektbyrån Snøhett. Det är ett gigantiskt projekt som kommer påverka staden och regionen mycket. Till det nya landmärket har snickeri- och objektspecialisten SSC levererat och monterat allt från glaspartier och dörrar till elcentralfronter.

SSC:s leverans har bestått i dels nära 2000 kvadratmeter glaspartier för rumsbildning i kontor och aktivitetsrum, 600 dörrar (varav flera med speciallösningar) samt 190 elcentralfronter.

Hos SSC är man mycket nöjda över att kunna lägga ytterligare ett stort kulturhus till sin meritlista.

– Den här typen av projekt innehåller ofta unika utmaningar som utvecklar oss som leverantör och objektspecialist. Dessutom är det ju ovanligt med så exklusiv och spännande arkitektur som Väven representerar på våra breddgrader, vilket gör det prestigefullt att få vara med och bidra, säger Mikael Lind, försäljningschef för dörrar hos SSC.

SSC är Nordens ledande leverantör av snickeriprodukter.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078