23948sdkhjf

Derome Byggvaror ett av Sveriges Superföretag 2014

När Veckans Affärer tillsammans med informationsföretaget Bisnode listar Sveriges Superföretag 2014 hamnar Derome Byggvaror & Träteknik på åttonde plats.
De tuffa kraven för att rankas som Superföretag gör att inget företag har kvalat in till listan under samtliga tio år. I år är Superföretagen fler än någonsin. Förra toppåret var 2009, där siffrorna avspeglade verksamhetsåret 2008 innan finanskrisen hunnit slå igenom. Mellan 2013 och 2014 utökades listan med 76 företag och nådde rekordnivån 442 stycken. Derome Byggvaror kom alltså på åttonde plats och ett av de fåtal företag med träkoppling som fanns på listan.

Derome Byggvaror är Västsveriges största privata bygghandlare och har en försäljning på över en miljard i Halland, Storgöteborg och Sjuhärad. Under 2014 har bolaget expanderat kraftigt från tio bygghandlare till sjutton. Dessutom är man marknadsledande med sin takstolstillverkning i Sverige.

- Vi har ett starkt koncept som vänder sig till proffsbyggare”, säger Carl-Tore Bengtsson, VD för Derome Byggvaror & Träteknik.

- Vår strategi är att finnas nära våra kunder och fortsätta att vidareutveckla våra tjänster, sortiment och kundnära logistik.

Carl-Tore Bengtsson tror att den specialistkompetens som finns inom Deromes bygghandel gynnar kunderna på flera sätt:

- Som del av träindustrikoncernen Derome hanterar vi hela värdekedjan från skog till färdigt hus. Vår kompetens inom trä, träförädling och byggprocessen är en konkurrensfördel när allt fler nu väljer trä som byggnadsmaterial. Dessutom köper vi timmer från närliggande upptagningsområden och genom vår bygghandel förs skogsvaran tillbaka till bygden. Det tror jag har betydelse för våra kunder, säger Carl-Tore Bengtsson.

OBS! Bilden är ett montage
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062