23948sdkhjf

Nytt hus med sekelskifteskänsla

Fiskarhedenvillan har låtit förra sekelskiftet inspirera sitt senaste hus. Här värnas möjligheten att "stänga om sig" - den öppna planlösningen har plockats bort.
Kungsörnen är Fiskarhedenvillans nya tvåplanshus med sekelskifteskänsla. Husmodellen har tidstypiska verandor, takkupor, charmiga vinklar och vrår. Planlösningen visar tydlig rumsindelning med bland annat ett bibliotek och rymliga klädkammare.

Också fasaden på det drygt 250 kvadratmeter stora huset ska vittna om tradition med en kombination av liggande och stående panel.
Inomhus är takhöjden 2,6 meter. Rumsindelning har gjorts med hänsyn tagen till ljudreducering. På bottenvåningens cirka 130 kvadratmeter har man således tänkt bort den öppna planlösningen och istället gjort en tydlig rumsindelning.

Köket går att stänga till och ligger vägg i vägg med det rymliga vardagsrummet med tillhörande bibliotek.

Vill man sitta i biblioteket och läsa samtidigt som teven står på i vardagsrummet är det möjligt att stänga om sig för att få lugn och ro. För barnfamiljen med mindre barn som vill vara nära, är rummet lämpligt att använda som lekrum.

Huset har även en groventré som länkat samman med tvätt- och badrum.

På det övre planet finns möjlighet för fyra till fem sovrum. Allrummet är placerat som hjärtat på våningsplanett. Här finns två väl tilltagna klädkammare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08