23948sdkhjf

Han blir industridoktorand hos Prowood

Tekniska Högskolan i Jönköping och industriella byggföretaget Flexator har tillsatt tjänsten som industridoktorand hos företagsforskarskolan Prowood. Valet föll på Oskar Rosén Almberg.
Oskar Rosén Almberg är 27 år och har nyligen avlagt civilingenjörsexamen inom väg- och vattenbyggnad med inriktning byggnadskonstruktion på Chalmers Tekniska Högskola. Han har ett stort intresse för den industriella byggprocessen och hans kommande forskningen kommer att riktas mot bolagets tekniska plattformar och hur man kombinerar kvalitet och industriellt byggande för en ökad kundnytta.

- Det är en milstolpe i företagets 58-åriga historia då det är första gången vi anställer en industridoktorand. Vi satsar nu på denna forskning och hoppas att resultatet kommer att bli en positiv effekt för våra kunder i form av en bättre byggprocess med högre kvalitet. Detta stärker oss som bolag för framtidens utmaningar som en lokal husproducent på en nationell marknad, säger Ola Adolfsson, vd på Flexator, i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11