23948sdkhjf

Möbeltillverkare vill förlänga möbelns liv

Möbeltillverkaren Offecct vill ge sina produkter en ökad livslängd. Genom ett nytt koncept skapar de ett ökat intresse för en andrahandsmarknad.
- Vi har länge funderat på hur vi som producent kan göra mer för våra kunder. Vi har kommit fram till att vi måste se på vår roll på ett nytt sätt, säger Kurt Tingdal, vd Offecct, i ett pressmeddelande.

Det här ledde till det nya konceptet Offecct Lifecirkle.

Här följer tillverkaren produkten från början för att sedan ge den ett nytt liv genom regelbunden skötsel, service, omklädsel, renovering samt inbyte.

Det innebär att Offecct går bortom sin roll som traditionell producent och tar ett ännu större ansvar för sina produkter samtidigt som ett mervärde skapas för kunden.

Nyligen använde sig Gothia Science Park (GSP) i Skövde av tjänsten. Ett antal Cornflakesstolar som användes i Gothia Science Parks restaurang hade blivit fläckiga med tiden. Marie Lindholm på GSP tog då kontakt med Offecct och tillsammans kom man överens om att det bästa var att klä om stolarna. Nya tyger valdes i liknande starka kulörer som tidigare, och dessa gavs en extra smutsavvisande impregnering för att hålla många år till.

- Vi är väldigt nöjda med denna service. Offecct kom hit och hämtade stolarna, och levererade tillbaka dem efter en vecka, i nyskick, säger Marie Lindholm, Gothia Science Park.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062