23948sdkhjf

Årsredovisning med hållbarhetsredovisning

Setras årsredovisning med företagspresentationen ”Det här är Setra” är klar. Nytt är att den har en hållbarhetsredovisning enligt Global Reporting Initiative (GRI).
I skriften ”Det här är Setra” beskrivs träindustriföretagets verksamhet, produkter och hur Setra idag arbetar med sina viktiga hållbarhetsfrågor. I år är första gången Setra gjort en hållbarhetsredovisning enligt Global Reporting Initiative (GRI G4, Core-nivå). Det innebär bland annat en tydligare redovisning av arbetet inom de områden där Setra har en betydande påverkan, ett tydligt ansvar och en möjlighet att bidra till en hållbar utveckling.

– För att vi proaktivt ska kunna utveckla vår verksamhet på ett hållbart sätt är det avgörande att ha en öppen dialog med kunder, leverantörer och andra intressenter i vår värdekedja. Att börja redovisa vårt hållbarhetsarbete enligt GRI är ett viktigt steg för att öka vår transparens och tydlighet i denna kommunikation, säger Hannele Arvonen, vd och koncernchef i Setra.

”Det här är Setra 2014 – med hållbarhetsredovisning” finns tillgänglig för nedladdning på Setras hemsida. Där finns även ”Årsredovisning 2014” publicerad.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062