23948sdkhjf

Träskyddsdagar i Nässjö

Dags igen att för SP:s och Träskyddsföreningens temadagar om träskydd. Temat är marknadsfrågor och modifierat trä. Dagarna hålls på Träcentrum i Nässjö den 12-13 november.
Nordiska Träskyddsrådet (NTR) har under våren tagit fram ett regelverk avseende godkännande av produkter/system samt kvalitetskontroll och certifiering av modifierat trä. Detta regelverk kommer att redovisas följt av korta presentationer av de modifierade produkter som nu finns på den svenska marknaden.

Detta blir en del av dagarna, en annan blir marknadsrelaterade. Nordiska Träskyddsrådet

Temadagarna vänder sig i första hand till verksamma inom träskyddsindustrin, men även andra med intresse för träskydd och beständighet hos trä är välkomna att deltaga.

Andra ämnen är NTR:s regelverk för kvalitetskontroll av impregnerat trä som är översyn under 2015. En redovisning av det förslag som föreligger kommer att göras under temadagarna. Sista anmälningsdag är 28 oktober.

Det blir också information om verksamheten vid Träcentrum, som arbetar med utbildning, utveckling och konferensverksamhet framför allt inom träområdet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062