23948sdkhjf

Nya ägare till Polarfönster

Mikael Tinglöf säljer Polarfönster AB i Korpilombolo. De nya ägarna är luleåborna Kari Huotari, Tomas Korvi och John Sandström, med erfarenhet inom byggbranschen, träindustrin och affärsutveckling både i Sverige och utomlands.
Polarfönster har haft en stark utveckling de senaste åren och vänt en nedgång under krisåren i byggbranschen till en stark tillväxt. Företaget säger i sitt pressmeddelande att man ser en fortsatt hög potential på byggmarknad.

– Polarfönster har tillverkat fönster i över 70 år i Korpilombolo och vi är mycket stolta att få förvalta traditionen och fortsätta utveckla detta anrika bolag, säger tillträdande vd John Sandström.

– Huvuddelen av Polarfönsters produkter säljs idag till kunder i Sverige men vi har även stora möjligheter att kliva in på andra marknader, säger marknadschefen Tomas Korvi.

– Det känns hedrande att få börja arbeta med denna välskötta verksamhet. Vi ser stort värde i att företaget ligger i Korpilombolo, dels för den kunniga personalen, men också ur marknadsföringssynpunkt. Vårt välrenommerade varumärke Polarfönster är starkt förenat med bygden, vilket känns oerhört viktigt att fortsätta vårda, säger styrelseordförande Kari Huotari.

De nya ägarna tillträder den 1 mars 2016.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062