23948sdkhjf

Framtiden är här – boka in årets NTT-event

Under sommarhalvåret genomför NTT flera event som ger en bra start för framtidens. Vi har bjudit in arkitekter, människor från träindustrin och andra experter på trä, framtiden och ny teknik. Anmäl dig redan nu, eller boka tills vidare in dagarna i almanackan och sök mer information. Det kommer!
Redan i slutet av maj medverkar NTT i den stora mässan iwb week, International Wood Biorefinery Week. Den 26 maj leder vi den trätekniska delen av denna innovationsinriktade vecka, där nya material, ny energi och ny teknik för en uthållig framtid ska presenteras och diskuteras. Mer på www.iwbweek.com

Den 20 juni är det dags för en dag om export av trävaror, trämöbler, träförpackningar och trähus, en del i Entreprenörsveckan i Båstad, som genomförs den 20 -22 juni. Mer om detta på www.entreprenorsveckanbastad.se

Den 7 september genomför NTT den andra Trä- och bygghandelsdagen. Förra året genomfördes denna dag för första gången, och fick ett mycket positivt mottagande. Vi hoppas på ännu större intresse i år, när vi genomför Trä- och bygghandelsdagen i samband med Trä & Teknik i Göteborg.

Den 8 september arrangerar NTT Kunskapsdagen Stora Trähus för tredje gången. Första gången ville vi visa att det går att bygga högt i trä, andra gången att det redan sker. Denna tredje gång vill vi visa på möjligheterna att utveckla byggandet, genom att kombinera trä med industriellt byggande och modern produktionsteknik.

Läs mer på storatrahus.se
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.082