23948sdkhjf

Derome får ny vd

Vid årsskiftet tar koncernchef Karl-Erik Andersson sin hand från det operativa arbetet och ersätts av sin son Magnus Andersson.
Med elva år på posten och ett helt liv inom koncernen blir Karl-Erik Andersson den sista i andra generationen som lämnar den dagliga verksamheten. Engagemanget lämnar han däremot inte. Han fortsätter vara verksam i styrelsen och blir en del av verksamheten ändå, om än inte på heltid längre.

– Jag har levt med företaget i princip dygnet runt i många år nu. Tiden är inne och det känns väldigt skönt faktiskt. Jag har massor av andra saker jag vill göra också, säger han och ler.

Magnus Andersson kliver därmed på som koncernchef och axlar de utmaningar som lämnas över i en växande koncern.

– Jag har arbetat inom alla affärsområden i koncernen och har genom åren lärt känna både medarbetarna och hur vi gör affärer. Det känns väldigt spännande att nu få vara med och arbeta med de olika affärsområdena framåt. Vi har ambitiösa strategiplaner på alla fronter och engagerade medarbetare med ett starkt driv, säger Magnus Andersson.

Deromegruppen bildades 1946 i halländska Derome av snickaren Karl Andersson. Den 19 november i år samlas därför Deromegruppen i Varberg för att fira 70-årsjubileum.

Se även artikel om Deromes köp av Plushus
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063