23948sdkhjf

Vimek marknadsför Nisulas skördaraggregat

Lyssnade på användarna

Vimek lyssnade på sina användare och erbjuder från och med nu det hjulmatade skördaraggregatet Nisula 325H från Nisula Forest Oy som tillval på skördaren Vimek 404 SE och kombimaskinen Vimek 404 DUO, vid sidan av det välbeprövade standardaggregatet från Keto Harvester Oy.

Läs också: Framtidens skogsägande och maskinnyheter på Skogselmia

- De båda finsktillverkade aggregaten har lite olika styrkor och vi är glada att nu kunna erbjuda våra kunder ett alternativ till, säger Johan Johansson på Vimek som har provat båda.

Företaget, som startades 1978 är beläget i Jämsä Halli i Finland och har inritat sig på design, utveckling och tillverkning av bland annat gallringsskördare, skördaraggregat och aggregat för biobränsle samt andra skogsmaskiner och skogsutrustning.

Vi frågade Nisula vad de tror att de kan tillföra Vimek
- Våra Nisula skördaraggregat har en enkel struktur och är enkla att underhålla och de produceras av högkvalitativa material och komponenter vilket borgar för god kvalitet.

- Aggregatet Nisula 325H [Vimeks första hjulmatade skördaraggregat reds. anm.] är speciellt lämpligt för en första gallring och bearbetning av kvistad energiskog. Det är utrustat med en fast och tre rörliga kvistknivar, vilket förbättrar stamhållningen och bidrar till att göra skördningen effektiv och smidig, berättar Kalle Mattsson vid Nisula Forest Oy.

Provkörning med Nisula 325H-aggregatet utanför Vindeln i november 2019.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079