23948sdkhjf

​Pelly Group värvar ny vd från Kinnarps

Ska fortsätta expansionen

Sara Berglund tillträder som ny vd för Pelly Group, med start 10:e februari 2020.

Sara Berglund är 40 år gammal och kommer närmast från Kinnarps försäljning, där hon arbetat som verksamhetsansvarig för den svenska marknaden. Hon har dessförinnan erfarenhet av både försäljning, produktinnovation och affärsutveckling.

Sara har en civilingenjörsexamen inom Innovation & Design från Kungliga Tekniska Högskolan samt utbildning inom Ljusdesign från Konstfack. 2014 mottog hon den prestigefyllda utnämningen Årets Framtidschef för hennes arbete att leda yngre medarbetare mot goda resultat av tidningen Chef.

- Vi är väldigt stolta och glada att få välkomna Sara Berglund till Pelly Group. Hennes erfarenhet av möbelbranschen i kombination med hennes kunskaper inom produktutveckling och meriter inom försäljning, kommer att addera den kraft och energi som behövs för att ta Pelly Group till fortsatt expansion. Detta både på den svenska och internationella marknaden, säger Stefan Jarbratt, styrelseordförande för Pelly Group.

- Jag ser verkligen fram emot att leda Pelly Group. Bland annat gör den geografiska närheten till produktionen i Hillerstorp och Nässjö samt Litauen oss snabbare än våra konkurrenter, detta eftersom vi på nära håll kan kontrollera hela produktionskedjan, säger Sara Berglund.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063