23948sdkhjf

Values Award 2020 till Nike Leima på Billerud Korsnäs

Varje år genomför Billerud Korsnäs i Gävle Mill awards. Under Mill Awards tackas nyblivna pensionärer av samtidigt som 25 års jubilarer firas och priser till medarbetare som vunnit i sju olika kategorier delas ut. Kategorierna innefattar bland annat prestationer inom säkerhet, förbättringsarbete, mångfald och ledarskap.

I år gick priset Values Award 2020 till Nike Leima, HR Business Partner på Billerud Korsnäs.

Priset delades ut i Gävle i slutet av februari med följande motivering:
“En person som med starkt driv och intresse för människor lett implementeringen av mångfald och inkluderingsarbetet inte bara lokalt utan i hela koncernen. Hon utmanar normer och fördomar genom att tänka nytt. Driver arbetet framåt och skapar verktyg för chefer genom att ta ansvar. Skapar en grupp med företagsambassadörer genom att samarbeta och skapa värde genom att stärka vår position som en attraktiv arbetsgivare. Hon lever dagligen enligt våra värderingar och utmanar det konventionella i varje läge hon får.”

- Vi jobbar väldigt mycket med vårt medarbetarskap och att lyfta goda prestationer på det här viset är jätteroligt. Det skapar en stolthet och det känns fantastiskt att ha vunnit, speciellt då jag vet att konkurrensen varit stenhård. Extra roligt känns det att mitt arbete inom mångfald och inkludering varit en bidragande faktor, det är ju någonting jag brinner för, säger Nike Leima.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078