23948sdkhjf

Eco Log lanserar ny F-serie

Nu lanserar Eco Log sin nya F-serie med skördare och skotare som utrustats med Steg V motorer från Volvo Penta.

Liksom sina föregångare, förklarar maskintillverkaren, att motorerna utmärker sig genom driftsäkerhet, bränsleeffektivitet, snabb respons och miljövänlighet, egenskaper som nu ytterligare stärkts genom Steg V.

Hytten i skotarna uppges ha kvar sin höga förarkomfort medan maskinerna i övrigt utvecklats för ännu högre servicevänlighet och kvalitet än tidigare:

• Grillen öppnas enkelt åt sidan vilket ger enklare rengöring av kylaren och huven öppnas elektroniskt för en mer lätthanterlig service.

• Större fendrar uppges ge bättre insteg till och från hytten och rymmer även både verktygslåda och batterier som blir lättåtkomliga.

• Ureatanken har placerats i midjan tillsammans med centralsmörjningsenhet, bränsle- och hydraultank för enkel åtkomst och påfyllning.

• Skotarmodell 594 har utrustats med ny växellåda som ökar dragkraften och uppges ge maskinen ännu bättre terrängegenskaper.

• Skotarna utrustas med nya kylare optimerade för Steg V.

För Eco Logs vd Anders Gustafson är lanseringen av F-serien ett viktigt steg i företagets resa framåt.

– Vi vill erbjuda våra kunder ett fördelaktigt och långsiktigt ägande och därför är vi stolta över att nu presentera F-serien. Servicevänligheten har länge varit en av våra styrkor. Att vi nu höjt den ytterligare i kombination med den driftsäkra, starka och effektiva motorn ger ägaren av en Eco Log i F-serien optimala förutsättningar för maximal produktionstid och överlägsen totalekonomi, säger Anders Gustafson, i en skriftlig kommentar.

Skotarna i F-serien har även fått ett designmässigt lyft framför allt av huven, men även övriga delar som fått ett uppdaterat färgschema. Positionsljusen har ett nytt utseende och skapar en effektfull belysning tillsammans med Eco Logs belysta E och gran som framträder i skotarens grill.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.156