23948sdkhjf

Timbersports ställer in

Event och tävlingar till och med april World Trophy och Rookie-VM i maj påverkas.

Timbersports meddelar att alla interna och externa aktiviteter ställs in till och med april 2020.

Beslutet gäller globalt och baseras på den senaste tidens utveckling av coronaviruset (Covid-19). Alla internationella tävlingar till och med maj 2020 påverkas – därmed ställs World Trophy och Rookie-VM in.

Timbersports har tagit beslutet att ställa in samtliga arrangemang från och med idag till och med april 2020. Det inkluderar tävlingar, träningsläger, uppvisningar och andra typer av arrangemang. Beslutet baseras på den senaste tidens utveckling av coronaviruset (Covid-19).

– Vi sätter hälsa och säkerhet främst i allt vi gör. På grund av den senaste tidens utveckling av spridningen av coronaviruset väljer vi nu att prioritera hälsan hos våra atleter, publik och alla inblandade, säger Emma Birgersson, kommunikationsansvarig på Timbersports Norden.

Beslutet påverkar samtliga internationella tävlingar till och med maj 2020. Det betyder att årets World Trophy (tidigare Champions Trophy) och Rookie-VM ställs in. Mästerskapen skulle ha avgjorts på Rathausplatz i österrikiska Wien den torsdagen den 21 maj respektive fredagen den 22 maj.

Det är i dagsläget inte beslutat om fler arrangemang efter den sista april 2020 kommer att påverkas. Detta kommer att beslutas i samband med den fortsatta utvecklingen som Timbersports följer dagligen.

– Vi i Norden, tillsammans med den internationella Timbersports-organisationen, följer situationen löpande och kommer att vidta nödvändiga åtgärder för att säkra välmående och hälsan för alla inblandade. Därför kommer vi att överväga hur arrangemang från april och framåt kommer att påverkas, säger Emma Birgersson.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063