23948sdkhjf

Sveaskog bjuder på hyran

För att underlätta för turistentreprenörer på Sveaskogs marker kommer de som hyr byggnader av Sveaskog nu att få tre månader hyresfritt. Sveaskog uppmanar också alla att semestra på hemmaplan.

På Sveaskogs marker finns många turistentreprenörer och flera av dem hyr byggnader av Sveaskog, till exempel vandrarhem, campingar, stugor, restauranger och butiker. I den utmanande situation som nu råder med anledning av corona får de entreprenörer som hyr byggnader av Sveaskog hyresfritt det kommande kvartalet.

– Besöksnäringen är viktig för Sverige och våra lokala entreprenörer som vi samarbetar med har en väldigt tuff period nu. Vi på Sveaskog vill hjälpa till så gott vi kan för att våra turistentreprenörer ska finnas kvar när situationen vänder, säger Ola Söderdahl, chef för marknadskommunikation på Sveaskog, i ett pressmeddelande.

– Vi vill också uppmana alla att ta chansen, när situationen är över, att semestra i Sverige. Jaga, fiska, vandra, njut, ät och bo på den svenska landsbygden. Svensk naturturism är fantastiskt – tillsammans kan vi ge de här viktiga företagen förutsättningar för att, inte bara överleva, utan utvecklas och skapa en levande landsbygd, säger Ola Söderdahl.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094