23948sdkhjf

John Deere utvecklar moln-data

Nu kan information överföras direkt från John Deeres och andra tillverkares skogsmaskiner till molnet.

Dagens skogsägare och maskinstationer måste kunna hantera stora mängder data. Med John Deeres molnbaserade informationscentral är det nu möjligt att få maskindata om John Deeresmaskiner, samt från externa fältkartor och väderstationer, eller från konkurrentutrustning. Lika enkelt är det att integrera fler funktioner i informationscentralen, ungefär som att använda App Store.

Informationscentralen är en molnbaserad plattform, där användare kan se, hantera och analysera all användning från ett ställe, allt utan kostnad.

Med dataconnect, den senaste lanseringen, kan maskindata från andra tillverkare också överföras från moln till moln. Agronomiska data finns tillgängliga i allt större skala, allteftersom fler leverantörer av mjukvarulösningar, fältkartor och väderstationer ansluter sig till centralen.

I takt med utvidgningen av nätverket, breder ett ekosystem ut sig, som kan användas av skogsägare, lantbrukare och maskinstationer mellan olika tillverkare. Kunderna bestämmer själv om, och med vilka, av de uppkopplade företagen de vill dela med sig av information från informationscentralen. Alla data och åtkomstbehörighet ägs av användaren.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.111