23948sdkhjf

Ny vd på Aven Forsa

Rutinerad ledare tar över

Nicklas Larsson som varit vd på Aven Forsa sedan slutet av 2012, har valt att lämna företaget för att flytta söderut och ta sig an nya utmaningar utanför koncernen där Aven Forsa ingår.

– Vi tackar Nicklas för det fina arbete han har gjort med att utveckla verksamheten under sina år på företaget och önskar honom lycka till i framtiden. säger Anders Ek, styrelseordförande Aven Forsa AB.

Mattias Ringström tillträder posten som vd på Aven Forsa AB den 20 april. Han har examen i Maskinteknik och Industriell ekonomi, och har många års erfarenhet som chef för producerande enheter på bland annat Lenze AG och Stora Enso Packaging. Senast kommer Mattias Ringström från Edsbyverken där han sedan 2015 haft rollen som fabrikschef, en roll som förutom driftsledning också innefattat ett omfattande ansvar för försäljning och marknadsutveckling.

Aven Forsa tillverkar träemballage och träkomponenter och tillhör ELE koncernen. ELE är en svensk familjeägd trävarukoncern som verkar på en internationell marknad. Företaget har en djup förankring i Hälsingland, där ELE brukar egen skog, sågar tall och gran och tillverkar träemballage och komponenter.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078