23948sdkhjf

Eco Log och Gremo går vidare i gult

Samgåendet ger synliga resultat

Den sjuttonde april meddelades det blivande samgåendet mellan Eco Log och Gremo. Nu är planeringen och arbetet med den framtida produktionen igång och den första Gremo maskinen finns på plats i fabriken i Söderhamn.

Sedan samgåendet offentliggjordes har företagen fått frågor om hur maskinerna kommer att se ut, vad de kommer att heta och vilka modeller som kommer att ingå i ett framtida sortiment. I dag meddelar man att samtliga maskiner fortsättningsvis kommer att bära Eco Logs färger och namn. Under det gula yttre kommer man dock att känna igen sig oavsett vilken av leverantörerna man har arbetat med sedan tidigare. Även modellnamnen lever vidare.

– Även om maskinerna framåt kommer att se ut som och heta Eco Log är vi mycket måna om att kunderna ska vara trygga i vad de får och känna igen sig i maskinernas funktionalitet, säger Anders Gustafson, VD Eco Log. Det gäller vare sig man är ny eller tidigare kund och oavsett om man kör Gremo eller Eco Log.

Ander Gustafson säger att man även kommer att integrera Gremos service och eftermarknad i sin befintliga organisation.

Då Gremos mindre segment av skotare slås ihop med Eco Log ́s resulterar det i fem skotarmodeller med lastkapacitet från 8,5 till 20 ton. Även Eco Logs skördarsortiment utökas med en mindre åttahjulig skördare.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109