23948sdkhjf

Ponsse har en ny säljare

Tar hand om Västerbotten och Ångermanland

Andreas Lundvall började 1 juni på Ponsse AB som säljare i Västerbotten och Ångermanland. Andreas Lundvall har gedigen erfarenhet av både maskiner och skog och kommer närmast från Ljungby Maskin där han varit maskinsäljare sedan 11 år tillbaka. Så här säger han själv: "Jag har ett förflutet som skogsmaskinförare och timmerbilsförare innan jag började som säljare, och nu vill jag tillbaka till skogen".

Andreas Lundvall kommer att ansvara för försäljning av nya och begagnade maskiner i området. ”Andreas kommer att bli en stor tillgång för både oss och våra kunder. Han är mycket kunnig och professionell”, säger Ponsse AB´s VD Carl-Henrik Hammar.

Ponsses marknadsandel i Sverige har ökat rejält de senaste åren, mycket tack vare Ponsses eftermarknad och service. I området (Örnsköldsvik och Åsele) finns Ponsses egna verkstäder som drivs av platschef Per Andersson. Han har ett helt gäng erfarna mekaniker som ger kunderna service, både i den välutrustade verkstaden och ute i fält. Här finns också ett välfyllt reservdelslager för att snabbt kunna förse kunderna med delar. I området finns också två auktoriserade servicelämnare för Ponsse; Vindelns Maskinservice AB samt Malå Skogstjänst AB, samt ett antal utlämningslådor för utlämning av reservdelar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078