23948sdkhjf

Sveaskog får ny digitalchef

Patrik Karlsson har utsetts till digitalchef på Sveaskog. Han kommer närmast från tjänsten som informationschef på Filmstaden (före detta SF bio). Han har också varit informationschef och IT-chef på Nordic cinema group, Scandinavia intrum justitia och Ventelo.

– Jag är mycket glad att Patrik blir en del av Sveaskog och vår koncernledning. Sveaskog behöver fokusera än mer på digitalisering och innovation i affären och den totala värdekedjan samt vara proaktiva i den utvecklingen, säger Hannele Arvonen, vd på Sveaskog.

Patrik ska utveckla och förbättra kärn- och stödprocesser samt driva utvecklingen av Sveaskogs affärsmodell mot ett digitalt flöde, från planta till leverans.

– Jag ser fram emot att börja på Sveaskog. Att få jobba med digitalisering i ett företag med ambitionen att bidra till en fossilfri livsstil är en kombination som jag verkligen brinner för. Jag ser också ett stort ansvar i att förvalta och förädla affären till en av Sveriges största resurser, säger Patrik Karlsson, som börjar sin nya tjänst den 17 augusti. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094