23948sdkhjf

Stora Ensos IT-chef prisas

"Priset visar att Stora Enso är på rätt väg", säger vinnaren.
Stora Ensos IT-chef Teemu Salmi har av finska Alma talent utsetts till årets IT-chef i Finland. Teemu uppmärksammas för den betydande inverkan som informationsteknologi och digitalisering har haft för Stora Ensos omvandling, från ett traditionellt skogs- och pappersföretag till ett företag som tillhandahåller förnybara material.
Priset har delats ut 15 gånger tidigare och uppmärksammar organisationer och deras ledare, vilka gjort betydande framsteg inom informationsteknologi.

Bland över 150 IT-chefer från finska företag valdes Teemu Salmi av juryn, som anser att Teemu i sin position bidragit till att teknik, digitalisering och samarbete med startup-företag, blivit integrerade delar av företagets övergripande strategi.

– Dessutom överskrider hans ansvar för IT såväl som digitalisering och grupprocessutveckling det som var typiskt för IT-chefer bara några år tillbaka, säger Tomi Dahlberg, ordförande för juryn.

– Jag är verkligen glad och tacksam över att ha tilldelats detta pris. Jag vill också betona att det har varit en laginsats, där hela IT- & digitaliseringsorganisationen har varit en del. Priset visar att Stora Enso är på rätt väg när det gäller att möjliggöra vår verksamhet med teknik och digitalisering, säger Teemu Salmi.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078