23948sdkhjf

Sveaskog vill ge pengar till föreningar

Sveaskog uppmanar nu föreningar på orter i Norrbotten och Västerbotten, där Sveaskog har verksamhet, att ansöka om bidrag på upp till 10 000 kr. Pengarna ska användas för att genomföra evenemang, stärka föreningen eller skapa riktade projekt med fokus på ökad livsmiljö i lokalsamhället.

​–  Sveaskog behöver driftiga människor på orten, som många gånger är nyckeln för att de mindre samhällena ska växa. Nu lanserar vi ”Tiotusingen” med syfte att bidra och stötta ett bra föreningsliv på den lokala orten, säger Anette Waara, marknadsområdeschef i Nord för Sveaskog.

Mellan den 10 september och den 20 oktober har föreningar i inlandskommunerna i Norr- och Västerbotten möjlighet att söka ”Tiotusingen” via Sveaskog. 

–  Sveaskog bidrar till en fungerande infrastruktur i Norrbotten och Västerbotten. Vår verksamhet skapar arbetstillfällen i flera led, som ensam större arbets- och uppdragsgivare på många mindre orter, och därför är denna satsning på lokalsamhällena viktig för oss, säger Anette Waara.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.141