23948sdkhjf

Maskinföretagare hyllade

Anna och Henrik Johansson som blev Årets företagare i Västerbotten.

Priset överlämnades vid en ceremoni den 11 september av Företagarnas regionchef Jonas Nordin och Emil Palm, ordförande Företagarna Vännäs.

– Anna och Henrik är verkligen värdiga vinnare och goda föredömen för andra företagare. De är en del av den speciella anda som finns längs gatan i Vännäsby, som huserar flera framgångsrika företag. Trejon skapar jobb och är ledande inom sin verksamhet. Det var en ära att få dela ut priset till dem, säger Företagarnas regionchef Jonas Nordin.

Anna och Henrik Johansson berättar att de blev glatt överraskade när de fick reda på att priset går till dem.

– Det är alltid roligt att få uppskattning för sitt företagande, och känns väldigt roligt att få fira tillsammans med våra medarbetare, säger de.

Motiveringen lyder:

”Årets vinnare gör stor skillnad för kunder, medarbetare och orten de är verksamma vid. Årets Företagare bygger långsiktiga och stabila relationer för en trygg vardag och en hållbar framtid. Tredje generationen driver företaget vidare med en lika hög målsättning nu som förr och bidrar även till företagarklimatet och utvecklingen i kommunen.”

Trejon, med huvudkontor utanför Umeå, har anor tillbaka till 1940-talet. 1980 expanderade företaget och blev generalagent för lantbruks- och entreprenadmaskiner i Sverige. Idag är vi en av de ledande maskintillverkarna och maskinleverantörerna inom entreprenad, skogsbruk, lantbruk och parkverksamhet via ett rikstäckande nät av återförsäljare.

Trejon har mångårig erfarenhet inom branschen - både som producent och grossist. Trejon är egen producent av Multiforest skogsvagnar och kranar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079